perjantai 30. elokuuta 2019

Halfway there!

Tänään poksahti 20+0 rikki, eli raskauden puoliväli on saavutettu! Aika on mennyt loppujen lopuksi todella nopeasti ja ajatus siitä, että raskaus kestää enään tämän saman ajan mitä se on tähän mennessä kestänyt, saa pään kieltämättä vähän sekaisin. Jos kaikki menee hyvin, niin pian meitä on oikeasti kolme! Olo on ollut edelleen todella hyvä. Ruoka maistuu muttei liikaa, treenaaminen on tuntunut vielä hyvältä, väsymys vaivaa silloin tällöin, varsinkin jos viikonloppuisin ilta venähtää vähän pidemmäksi, niin seuraavana päivänä väsyttää. Mitään kolotuksia tai kipuja ei ole ollut missään päin kehoa.

Maha on alkanut pyöristymään ihan kivasti. Tai verrattuna moneen muuhun olen edelleen todella pieni, mutta jos vertaan omaan normaaliin, minulla on jo kunnon pötsi! Jos päällä on kireä toppi tai paita, niin vatsan huomaa jo selkeästi. Väljempien vaatteiden alta ei vielä raskausvatsa erotu. Housut eivät mahdu enään päälle, enkä ole silti saanut aikaseksi mennä hommaamaan mitään sopivia housuja. Nämä viime ja tän viikkoiset ihanat kamalat intiaanihelteet (+34 astetta!) ovat mahdollistaneet löysien mekkojen ja hameiden käytön, minkä vuoksi olen saanut itselleni vähän lisäaikaa hommata raskaushousuja. En tiedä mistä ja millaisia niitä pitäisi ostaa. En ole löytänyt mistään mitään kivoja. Mistä te olette ostaneet raskaushousuja/farkkuja?
rv 20+0
Likkeet ovat edelleenkin tuntuneet todella hentoina, mutta nyt viimeisen viikon aikana kuitenkin jo vähän selkeämmin. Vahvuudeltaan ne eivät kuitenkaan ole lähelläkään sellaista, että mies voisi niitä mahan päältä tuntea. Liikkeissä ei ole vielä mitään säännöllisyyttä, niitä tulee ja menee ja välillä on päiviä, ettei tunnut oikeen mitään. Minulla ei ole istukan paikka selvillä, tai siitä ei manittu sen enempää mitään 12 viikon ultrassa, mutta jotenkin veikkaan, että se olisi etupuolella vaimentamassa niitä tuntemuksia. Ensi viikolla meillä on rakenneultra, niin täytyykin kysyä lääkäriltä sitä istukan paikkaa. Ultraa me kovasti jo odottelemme, sillä viime kerrasta on jo melkein 2 kk aikaa! Kiva päästä näkemään, että onko siellä mahassa kaikki hyvin.

Muuten täällä elellään normi arkea päivä kerrallaan. Kiirettä on pitänyt, sillä talossamme on ollut paljon remppa juttuja viime viikkoina. Tällä viikolla olemme jopa vähän evakossa, sillä alakertaan asennetaan parkettia. Ihanaa kuitenkin, että pitkä remppa saadaan nyt päätökseen ja talomme on valmis vastaanottamaan meidän uuden tulokkaan. Olen jotenkin hurahtanut ihan täysin jonnekkin vauvakuplaan ja voisin vain koko ajan miettiä ja katsella vauvan vaatteita ja tavaroita. Olin viime viikonlopun suomessa ja toin sieltä kokonaisen matkalaukun vauvan vaatteita mukanani..oli ehkä vähän jopa huono omatunto niistä kaikista ostetuista vaatteista, mutta sitten taas toisaalta olin todella tyytyväinen kaikkiin löydöksiin. Lisäksi sain kassillisen kaikkia tosi laadukkaita vauvan vaatteita veljeni vaimolta, joita he eivät enään tarvitse. Voisin taas vähän esitellä vaatekaappia eteenpäin, kun saan vaatteet vaan lajiteltua ja kuvattua.

Hyvää viikonloppua kaikille!


10 kommenttia:

  1. Kyllä tuosta jo selvästi vauvavatsan erottaa! Aika samaa kokoluokkaa taitaa olla kuin itselläkin noilla viikoilla. :) Hyvä, että oot voinut hyvin ja nopeasti kyllä tuntuu aika menneen. Vaatepostausta odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sieltä joo jo vähän erottuu :) Täytyy nauttia hyvästä olosta, kun ei sitä koskaan tiedä koska se muuttuu ja kaikki alkaa oleen vaan raskasta :)

      Poista
  2. Onpa suloinen kumpu <3. Aika menee kyllä hurjaa vauhtia. Ihanaa kunvoit hyvin ja pystyy nauttimaan raskaudesta.

    VastaaPoista
  3. Nyt se maha alkaa kasvaa vauhdilla:)

    VastaaPoista
  4. Raskaushousut ovat vähän ongelmallisia, mutta yhdet hyvät olen löytänyt. Ne ovat merkiltä 7 for all mankind. Sain ne työkaveriltani, joten en kyllä tiedä, missä niitä myydään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiedän ton 7 for all mankind merkin. Ne on vaan niin kalliita ne farkut, etten taida raaskia raskaushousuihin laittaa niin paljon rahaa. Sulla on käyny hyvä tuuri, kun sait niin laadukkaat housut työkaverilta! Ne on 200€ arvoset :D

      Poista
    2. Joo, en ollut tajunnut, että tuo on niin kallis merkki...

      Poista
  5. Oi miten kaunis tuo hame ja suloinen masu ! ♥

    Itse olen ostellut lähes kaikki äitiysvaatteet käytettynä torista tai kirppareilta ja lisäksi hm:ltä muutamat vaatteet (esim. sieltä on mun lemppariäitiyshousut, sellaiset mustat jegginsit). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti <3
      Mä ostin nyt hätäpäissäni kanssa hm:ltä ihan perus mustat skinny- malliset pillifarkut. Näin, että siellä oli ihan mustia raskaus legginsejäkin. Taidan ostaa sellasetkin, niin voi ilmojen viiletessä käyttää ihan löysiä villapaitoja siinä leggareitten päällä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Odotus on päättynyt- kiitos

Moikka! Niinkuin olettekin huomanneet, niin hiljaiseloa on ollut ilmassa viime aikoina..ei ole aika eikä rahkeet riittänyt blogin päivittämi...