keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Babyshower yllätys!

En olekaan vähään aikaan ehtinyt päivittämään kuulumisia, on ollut kova kiire viime päivinä. Olen vihdoin päässyt 30 paremmalle puolelle, 30+5 tarkalleen tänään! Täällä meillä päin ei ole tapana järjestää mitään babyshowereita. Niinpä olinkin vakuuttunut, että minäkään en mitään vauvajuhlia tule juhlimaan. Toisin vaan kävi, sillä ihana perheeni ja sukulaiseni olivatkin juonineet oikeen olan takaa ja olivat järjestäneet kälyni ja äitini johdolla minulle lauantaina babyshowerit ihan täytenä yllätyksenä. Tätä oltiin ilmeisesti juonittu siitä lähtien, kun olin kertonut, ettei Belgiassa ole tapana järjestää juhlia ja kun olin varannut lentoni marraskuulle suomeen. Kälyni oli nähnyt ihan hirveästi vaivaa tarjottavien kanssa ja he olivat koristelleet juhlapaikan niin kivasti. Minulle oli tehty vaippakakku lahjaksi ja äitini piti puheen liittyen tulevaan äitiyteen. Voi että kuinka minulta meinasi päästä itku, kun he olivat nähneet niin paljon vaivaa minun eteeni! Oli kaikin puolin ihana ilta ja viikonloppu! Vaippakakussa oli vaippojen lisäksi Polarn o pyretin sukkia "ruusuina" sekä Pentikin unipupu.
Ja voi hyvät hyssykät sitä lahjojen määrää tämän vaippakakun lisäksi! Taas tuli tuotua mukana puoli suomea matkalaukussa...Saimme bodeja, housuja, karkkia, harsoja, kirjoja..vaikka mitä! 
Lisäksi ehdin shoppailemaan itse suomessa taas kaikkea vauvalle. Alapuolella kuvassa on showereilta lahjaksi saama Pentikin pupu kylpypyyhe, johon vauvan saa kiedottua kylvetyksen jälkeen. Siinä on myöskin vaippakakun Pentikin unipupu ja lisäksi sain ystävältä seuraavana päivänä lahjaksi isomman version siitä samaisesta Pentikin pupusta! Niitä on nyt kaksi :D Itse ostin Pentikiltä villaisen vauvan huopapeitteen eläinkuviolla, jota aion käyttää kylmimpään aikaan vaunuissa peittona. 
Ostin myöskin vielä yhden lakanasetin vauvan sänkyyn. Löysin ihan Prismasta Familonin kaverit- kuosisen lakanasetin, jonka väreihin ja kuosiin ihastuin kovastikin. Se sopii todella hyvin koko huoneen värimaailmaan ja teemaan.
Vaatteiden osalta tein sekä tarpeellisia hankintoja, että ihan omia mielitekoja. Minun oli vielä tarkoituskin ostaa kietaisubodeja pienessä koossa niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Ostin ihan Lindexiltä muutaman eri värisen kietaisubodyn koossa 56. Lisäksi otin sieltä mukaani parit rib- leggarit pienessä koossa, koska niissä oli ihania värejä! Kylmimpien päivien varalle ostin Newbielta merinovillatakin, jonka saa sisällä bodien päälle, jos pelkällä bodilla on liian kylmä. Sitten siinä on Newbien tupsupipo ja äitini kutoma merinovilla tupsupipo ja tuubi kaulaliina.

Seuraavassa kuvassa on omia mielitekojani. Löysin Stokmannilta Metsolan pupu romperin. Se on niin syötävän ihana, että haluaisin nähdä sen samantien vauvan päällä..olin kuolannut noita college-bodeja nettikaupasta, mutta en ollut raaskinut ostaa. Nyt oli pakko. Sitten siinä on Newbien musta mekko, joka oli minusta ihanan tyylikäs. Muumi bodyn sain lahjaksi showereista ja noi pikku muumihahmot ostin meidän baby-gym telineeseen. Eli sellaiseen puiseen kaareen, jonka alla vauva saa makoilla ja jumppailla katsellen näitä roikkuvia muumeja. 

Mieheni oli koonnut loput vauvan huonekalut sillä aikaa, kun olin suomessa. Huonekin alkaa olemaan siinä kuosissa, että voisin tehdä siitä oman postauksensa lähitulevaisuudessa. Tällä viikolla on tiedossa kaikkea vauvaan liittyvää ohjelmaakin: huomenna on ensimmäinen valmennus- sessio synnytyssairaalassa, jossa aiheena on ensimmäisellä kerralla synnytys ja kivun lievitys. Perjantaina meillä on ultra oman gynen luona. Päästään taas ajan kanssa katsomaan pikkuista ja nähdään toivottavasti jotakin 3D ultralla kasvoista, jännää!

Hyvää viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voi mitä ihanuuksia taas. Ja tosi kiva ylläri, että säkin sait babyshowerit :) Ootan kyllä innolla, et pääsee näkemään valmiin lastenhuoneen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin ihana ja odottamaton ylläri! Minulle ihan naurettiin, kun olin niin pihalla että mitä siellä oikeen tapahtuu :)

   Poista
 2. Ihana yllätys ja todella ihania lahjoja ♥ Ja myös nuo sun ostokset! Tuo musta mekko pääpantoineen on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Saas nähdä pysyvätkö nuo pääpannat vauvojen päällä :D Ne on tosi kivan näkösiä, mutta tiedä sitten kuinka käytännöllisiä.

   Poista
 3. Ihana ylläri! Onpa kiva, että sinäkin sait babyshowerit🙂 Tuo vaippakakku on aivan ihana!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Vauvanvaatteista

Ajattelin vähän kirjoitella vauvanvaatteista: mitä ja kuinka paljon niitä ollaan tarvittu ja mitkä ovat olleet niitä eniten käytettyjä kappa...