lauantai 22. joulukuuta 2018

Inseminaatio vol. 2

Voiko kauan ja hartaasti odotettu loma paremmin alkaa, kuin spruuttaamalla laboratoriossa pestyt puolison spermat omaan kohtu onteloon!? No eipä voisi! Tai jollakin muulla varmasti voisikin..Onhan tämä vähän tällaista hullun hommaa näin jälkikäteen ajateltuna 😃 Mutta minkäs teet kun on valmis tekemään mitä vain oman pienokaisen eteen!

Tämän päivän inseminattio meni paremmin kuin hyvin! Puolisoni vei heti aamusta oman näytteensä labraan pesua varten. Minulla oli reilu tunti sen jälkeen oma aikani itse inssiin. Simpat oli taas ihan huippuluokkaa: liikkuvuus pesun jälkeen 100%! Lääkäri ultrasi vielä kohdun ennen toimenpidettä. Ajoitus oli tällä kertaa ihan täydellinen, parempi kuin viime kerralla. Follikkeli oli jo litistynyt jonkin verran, eli ovis oli just para-aikaa tapahtumassa. Tänään aamupäivällä olikin ne tutut vatsan väännöt ja käännöt, jota yleensä itsekin ovulaatioksi olen veikannut. Tällä kerralla laboratorio pesi sperman käyttäen eri aineita sen minun viime kertaisen allergisen reaktion takia. So far so good: tähän mennessä ei ole tullut ihottumaa. Kaikin puolin tästä inssistä jäi oikeen tosi hyvä fiilis. Piinapäivät siis alkakoon!

Tämä tuntuu jo itsessään meidän tämän joulun ihmeeltä, että minulla jollakin ihmeen kaupalla tapahtui ovulaatio kaksi päivää aikaisemmin kuin normaalisti ja että inssi päästiin vielä toteuttamaan! Olen kiitollinen. Josko sieltä yksi sitkeä siimahäntä jaksaisi raivata tiensä minun munasoluni sisään ja alkaa jakautumaan ja kiinnittymään kohtuni seinämään tossa about viikon kuluttua!?Easier said than done! Toivon sydämeni pohjasta, että tästä tulisi meidän kierto. Nyt yritän kuitenkin rentoutua, nauttia joulusta ja yrittää parhaani mukaan olla ajattelematta koko asiaa. Murehdin sitten parin viikon päästä sitä lopputulosta.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Odotus on päättynyt- kiitos

Moikka! Niinkuin olettekin huomanneet, niin hiljaiseloa on ollut ilmassa viime aikoina..ei ole aika eikä rahkeet riittänyt blogin päivittämi...